Je bent hier:

Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen

Wij weten hoe jouw ideale werknemer en collega eruit ziet! Hij is groen, heeft luchtzuiverende eigenschappen, produceert zuurstof en is supermakkelijk in de omgang. De aanwezigheid van kantoorplanten zorgt ook nog eens voor de vermindering van stress en verhoging van productiviteit. Onze planten worden jouw werknemers van de maand!
Het wordt steeds populairder: Thuis werken. Jij als werkgever wilt natuurlijk dat het personeel optimaal kan werken op zijn of haar thuiswerkplek. Geef je een blijk van waardering voor de afgelopen tijd of een cadeautje voor een nieuw begin? Plantena verzend de producten direct naar jouw werknemers met een persoonlijk kaartje.

Plantenpakket

Mail ons naar [email protected] voor alle mogelijkheden met zakelijk bestellen, of hebben jullie al een grote order in gedachten? Mail dan ook even, dan kijken wij even mee wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Makkelijk bezorgen

In 2022 is het helaas nog niet het geval dat het bezorgen van pakketjes, net als naar het tuincentrum rijden, geen CO2-uitstoot meer veroorzaakt. Plantena levert haar bestellingen samen met PostNL. Onder andere omdat hun eraan werken om vanaf 2025 uitstootvrij al onze bestellingen te leveren.

Ook is Plantena een van de eersten die de mogelijkheden aan het onderzoeken zijn om een stukje informatie te laten zien in de winkelwagen die de CO2-uitstoot per pakketje uitrekent. Met de hulp van die informatie kunnen we weten hoeveel bomen wij moeten gaan planten om het te compenseren.

Kan ik een relatie een cadeau geven?

Tuurlijk kan dat! Wil je graag iemand blij maken met een plant of een ander leuk product? Verander dan het afleveradres bij de kassa naar die van de gelukkige ontvanger!

Zorg er ook voor dat je niet per ongeluk het e-mailadres van de gelukkige ontvanger invult, wij versturen de e-mails niet meer handmatig dus anders verklappen wij helaas de verrassing. P.S zorg er wel extra goed voor dat je dan wel je eigen factuurgegevens invult!

Waar vind ik mijn factuur?

Na ingelogd te zijn kun je onder jouw accountgegevens naar ‘Bestellingen’ gaan. Hier staan jouw facturen met bijbehorend factuurnummer, aantal, datum, totaalbedrag en status van betaling vermeld.

Wanneer komt mijn groene vriend?

Wij bezorgen onze bestellingen met PostNL. Dit betekent dat je de dag voor de afgesproken leverdatum een track ‘n trace van ons ontvangt waarmee je jouw pakket kunt volgen. PostNL zal dan op de afgesproken verzenddag een eerste poging doen om het pakket te bezorgen. Mocht je niet thuis zijn dan proberen ze het bij de buren af te leveren. Als dit ook niet lukt nemen ze het pakket weer mee naar het dichtstbijzijnde pakketpunt waar je het pakket binnen 7 dagen op kunt halen. PostNL zal in dit geval een briefje achterlaten met instructies.

Betaal ik BTW?

Omdat Plantena een bedrijf is zijn onze prijzen altijd inclusief BTW, bij niet levende wezens is dit altijd 21% en bij levende wezens altijd 9%.

Kantoorplanten

Grote renovatie?

Wil je je werkplek meer dan 15 planten groener maken of heb je een wens? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen voor u een offerte op maat maken, waarbij u vaak ook nog kunt profiteren van volumekorting! Mail dan naar [email protected]

Een groene werkomgeving

Een groene werkomgeving is goed voor jou en je collega’s! Als je zakelijk gaat kijken zie je dat onze planten een hele slimme investering zijn voor jouw bedrijf. Want planten laten een positieve indruk achter, op zowel klanten als op je eigen personeel. Onze planten verdienen zichzelf dus vanzelf terug!