Assortiment
Prijs

Syngonium

Syngonium is een plantengeslacht met ongeveer 36 soorten. Deze planten komen van nature voor in Zuid-Amerika, Centraal-Amerika en delen van Azië. Syngoniums staan bekend om hun sierlijke bladeren die verschillende vormen en kleuren kunnen hebben, van groen tot roze en zelfs wit met groen.

Syngoniums zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en zijn daarom een populaire kamerplant. Ze kunnen groeien in verschillende lichtomstandigheden, maar doen het het best in helder, indirect licht. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden, maar niet te nat. Een keer per week water geven is meestal voldoende.

Syngoniums zijn niet alleen mooie planten, ze hebben ook luchtzuiverende eigenschappen. Ze kunnen helpen om de lucht in huis te zuiveren van schadelijke stoffen zoals formaldehyde en benzeen.

Als je op zoek bent naar een makkelijk te verzorgen en mooie plant voor in huis, is Syngonium een goede keuze. Er zijn verschillende soorten beschikbaar die elk hun eigen unieke eigenschappen hebben, dus er is zeker een Syngonium die bij jouw smaak en verzorgingsbehoeften past.

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond