Assortiment
Prijs

Clusia Rosea

Clusia Rosea, ook wel bekend als de autograph tree vanwege de unieke manier waarop het zijn bladeren afwerpt, is een prachtige groene kamerplant die steeds populairder wordt. De Clusia Rosea heeft dikke, leerachtige bladeren die een glanzende afwerking hebben en is afkomstig uit de tropische bossen van Midden- en Zuid-Amerika.

Deze plant is een populaire keuze vanwege zijn eenvoudige verzorging en zijn vermogen om goed te gedijen in omstandigheden met weinig licht. Het is een langzaam groeiende plant, dus het hoeft niet vaak te worden verpot en kan gemakkelijk worden onderhouden.

De Clusia Rosea is niet alleen een mooie plant, maar heeft ook voordelen voor de gezondheid. Het helpt bij het zuiveren van de lucht in huis door schadelijke gifstoffen te verwijderen. Het is ook bekend om te helpen bij het verbeteren van de luchtvochtigheid, wat kan helpen bij ademhalingsproblemen en allergieën.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk te verzorgen en mooie kamerplant, is de Clusia Rosea een uitstekende keuze. Het is een plant die zeker de aandacht zal trekken en een vleugje natuurlijke schoonheid aan je interieur zal toevoegen.

Toont alle 6 resultaten