Assortiment
Prijs

Guzmania

Guzmania is een prachtige tropische kamerplant die bekend staat om zijn kleurrijke bloemen en exotische uitstraling. De plant behoort tot de bromeliafamilie en is oorspronkelijk afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika.

Guzmania’s zijn gemakkelijk te onderhouden en vereisen weinig verzorging. Ze gedijen goed bij helder maar indirect licht en matig vochtige grond. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de plant niet te nat wordt, anders kan dit leiden tot wortelrot.

De bloemen van Guzmania’s zijn opvallend en komen in een breed scala aan kleuren, waaronder rood, geel, oranje en paars. De bloemen verschijnen meestal in het midden van de plant en kunnen wekenlang bloeien.

Guzmania’s zijn geweldige planten om in huis te hebben en kunnen een vleugje tropische sfeer toevoegen aan elke kamer. Ze zijn ook populair als cadeau vanwege hun mooie bloemen en gemakkelijke verzorging. Als je op zoek bent naar een plant die weinig onderhoud vereist en toch een opvallende uitstraling heeft, is Guzmania zeker de moeite waard om te overwegen.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond