Assortiment
Prijs

Aglaonema

Aglaonema, ook wel bekend als Chinese evergreen, is een prachtige groene kamerplant die zeer geschikt is voor binnenshuis. Het is een plant die gemakkelijk te onderhouden is, en daarom populair is bij mensen die niet veel tijd hebben voor plantenzorg. Aglaonema is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, variërend van lichtgroen tot donkergroen en van klein tot groot.

De plant is zeer geschikt voor gebruik als decoratie in woonkamers, slaapkamers en kantoren, omdat hij een rustige en kalmerende sfeer creëert. Aglaonema heeft weinig licht nodig en kan ook overleven in kamers met weinig natuurlijk licht. Het is belangrijk om de plant regelmatig water te geven en hem af en toe te besproeien om de luchtvochtigheid te verhogen.

Aglaonema heeft de reputatie luchtzuiverend te zijn en kan helpen bij het zuiveren van de lucht van schadelijke stoffen. Dit maakt het een perfecte plant voor mensen met ademhalingsproblemen of allergieën.

Al met al is Aglaonema een prachtige, gemakkelijk te onderhouden kamerplant die zowel een decoratieve als functionele toevoeging aan elk interieur kan zijn.

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond