Je bent hier:
Assortiment
Prijs

Terras en balkonplanten

Terras- en balkonplanten zijn ideaal voor mensen die in een appartement of huis wonen zonder tuin. Deze planten zijn speciaal ontworpen om op balkons, terrassen en andere kleine ruimtes te groeien en bloeien.

Het kiezen van de juiste terras- en balkonplanten kan lastig zijn, maar het is belangrijk om planten te selecteren die passen bij de specifieke omgeving waarin ze groeien. Houd bij het kiezen van planten rekening met de hoeveelheid zonlicht, de temperatuur en de grootte van de container waarin ze groeien.

Er zijn veel verschillende soorten terras- en balkonplanten om uit te kiezen, waaronder vaste planten, eenjarige planten, struiken en klimplanten. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld petunia’s, geraniums, viooltjes en begonia’s.

Met de juiste zorg kunnen terras- en balkonplanten de hele zomer bloeien en een mooie toevoeging zijn aan elke buitenruimte. Zorg ervoor dat je de planten regelmatig water geeft, voldoende voeding geeft en dode bloemen verwijdert om nieuwe groei te stimuleren.

Resultaat 1–12 van de 57 resultaten wordt getoond