Winkelwagen

Wat voor type tuin heb jij?

Geniet jij van een gezellige en tegelijk sfeervolle tuin? een strakke en moderne tuin om heerlijk te loungen na het harde werken of studeren? of zit je toch liever met je handen in de aarde te vroeten? er zijn verschillende tuintypes die op hun eigen manier genieten van hun tuin. Maar welk type past dan bij jou?

Misschien heb je er nog niet bij stilgestaan maar hoe jij je tuin inricht laat zien in mindere mate hoe jij(jullie) in elkaar zit(ten).

Modern type tuin
Een moderne tuin staat voor een rustgevende tuin

Classico

Deze tuinbezitters (lees: tuinperfectionisten) hebben verstand van tuinieren en daarom verzorgen ze de tuin zoals een kind. Het is een tuin die luxe maar rust en simpel uitstraalt. Een belangrijke waarde is de erkenning van prestaties en dus laat deze groep mensen de tuin ook vaker ontwerpen door een specialist en door specialisten aanleggen. Deze consumenten houden van design, maar ook van speciale planten die luxe uitstralen. Ze zijn dan ook te verleiden voor een mooie exclusieve tuin die innovatie en luxe uistraalt.

Deze producten passen er goed bij en vormen een uitstekend begin voor een classico tuin. Bekijk ook al onze andere tuinplanten.

Natura

Deze tuintypes vinden het heerlijk om te tuineren, lekker in de aarde vroeten. Zij zien het als een ontspannende en tijddodende bezigheid die je energie en rust geeft. Deze groene consumenten genieten van alle lekkere planten en bloemen geurtjes, en geluiden die de natuur te bieden heeft. Deze consumenten hebben groene vingers en houden van tuinieren, oogsten en planten uit de eigen tuin.

Natura type tuin
Planten geven meer leven aan een omgeving

Deze producten raden wij aan aan natuurliefhebbers, maar natuurlijk zijn er nog veel meer tuinplanten die hiervoor geschikt zijn! bekijk alle onze andere tuinplanten hier.

Designa

Deze type tuinconsumenten zijn eigenzinnig in de keuze van het terras, de planten en de materialen. Tuinieren heeft geen prioriteit maar het moet er wel mooi en acceptabel uit zien. Het liefst kiezen deze mensen voor een onderhoudsvrije tuin met veel bestrating. met als algemene eis: gemak. Een mooie tuin om van te gaan genieten maar wel het liefst zo min mogelijk tijdsbesteding en onderhoud.

Designa Type tuin
Een balkon met planten ziet er beter uit dan eentje zonder planten, nietwaar?

Bekijk onze geschikte tuinplanten hieronder, maar overweeg ook de andere planten uit het tuinplanten assortiment.

Vida

Deze tuinbezitters zijn te beschrijven als gezellige maar ook veelzijdige mensen met een knus en gezellig ingerichte tuin. Een groot terras gaat de voorkeur naar maar is geen harde eis. Het liefst is de tuin groot genoeg zodat de kinderen of dieren een eigen plekje kunnen hebben. Deze tuin liefhebbers zijn gevoelig voor de gezelligheid die een tuin te bieden heeft. Bovendien houden ze van grappige en trendy producten. Groen mag, maar het moet wel eenvoudig zijn in onderhoud.

Vida type tuin
Een tuin zorgt voor rust

Bekijk de planten die bij “Vida” Consumenten passen maar geef de andere planten uit het assortiment ook een kans!

Genoeg over de verschillende type tuinen gelezen?

Lees dan onze andere blogs, of verzorgingstips, of begin met winkelen.

Plantenaofficial.com lanceert tegelijk met plantena.nl, zo zijn wij beschikbaar in heel Europa!