Plantengids

Hulp nodig bij je planten? In de Plantena plantengids vind je vele kamerplanten en tuinplanten. Wij vertellen je alles over de soorten, de verzorging, hoe je kunt stekken en nog veel meer.

Verzorging van je plant

Planten brengen leven, in huis én in de tuin. Ze geven zuurstof, stralen rust uit en brengen een hoop gezelligheid. Logisch dus dat jij goed wil zorgen voor je kamerplanten en je tuinplanten! Onze plantengids helpt je hierbij. Lees alles over de diverse kamerplanten en tuinplanten, leer over hun herkomst, lees wat je moet doen om ze sterk en gezond te houden en wat er aan de hand is als je plant gele bladeren, bruine randen, of slechte groei laat zien. Onze plantengids wordt regelmatig aangevuld met nóg meer planten.

Verzorging Aglaonema

Hoe verzorg je je Aglaonema? Het ovaal vormige blad van deze groene kamerplant is fascinerend om te zien door het sierlijke vlekkenpatroon. Elk blad heeft een uniek motief van vlekken en/of strepen: groen met zilvergrijs en wit, maar ook groen met rozerood. Door de tropische naam zou je denken dat de Aglaonema lastig is, dit…

Lees verder