Je bent hier:

Pers en PR

Pers & PR

Op deze pagina lees je alles over samenwerkingen en sponsoring, als plantena in het nieuws komt, wordt het ook op deze pagina geplaatst.

Samenwerkingen

Samenwerkingen tussen Plantena en Influencers voor bijvoorbeeld Social media kiezen wij zelf uit, passend bij onze campagnes en strategie. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een motivatiebrief naar [email protected] En dan nemen wij contact met jou op.

Sponsoring

Plantena is graat maatschappelijk betrokken. Wij kiezen ervoor om goede doelen te steunen die passen bij de strategie en het karakter van de organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door een organisatie aandacht te geven op onze social media, of in een blog.

Of het verkopen van producten waarvan een deel van de opbrengst bij het goede doel terecht komt. Heb je een sponsorverzoek en denk je dat dit interessant is voor ons? Mail dan naar [email protected] Wij kunnen niet iedereen beantwoorden. Wanneer we een verzoek hebben beoordeeld en er is mogelijkheid tot sponsoring, dan nemen wij vanzelf contact met je op.