Over Plantena

Over ons - Plantena

We werken er hard aan om u planten en vetplanten van de beste kwaliteit te bieden.

Waar de natuur begint
De natuur kan heel mooi zijn maar het is ook nog eens handig om thuis te hebben. Soms kan het alleen lastig zijn om de natuur op te zoeken, wanneer je weinig tijd hebt of als je weinig natuur in direct je omgeving hebt. Daarom is Plantena door ons opgericht. Zoals de naam het al zegt, hebben wij veel met Planten te maken. Zo kan je altijd genieten van de natuur, zonder ervoor naar buiten te gaan, handig in die coronatijd! Wij hebben hiervoor een speciale collectie van planten uitgekozen. Deze collectie blijven wij continu uitbreiden en verversen, houd de site dus goed in de gaten!

Wij hanteren in Nederland en België geen verzendkosten wegens onze samenwerking met PostNL. Alle prijzen zijn dus al inclusief verzending. Daarnaast komen de planten op bij Plantena direct van de kweker. Zodat u thuis een verse plant bezorgd krijgt, voor een scherpe prijs. Zo brengen wij de natuur bij jou thuis zonder dat u ervoor naar de winkel hoeft! Dat is Plantena.nl

Eenvoudig shoppen

Waarom is het nog steeds zo moeilijk om planten te kopen? Een ritje naar het plaatselijke tuincentrum kan al gauw een paar uur duren, en na het shoppen een plantje meenemen kost je al snel… nou ja, misschien wel je rug. Die zware tassen gebruiken om planten en bloemetjes onder je armen te sjouwen? Nee, dank u! Dat moet en kan toch eenvoudiger?

Ons Bedrijf

Snelle levering

Vandaag besteld betekent binnen 2 tot 4 werkdagen in huis.

24 uur per dag Support

Onze chatbot Planto helpt u graag verder!

Scherpe prijzen

Onze producten komen vers van de kweker!

Over Ons- Plantena

Dit komt er binnenkort aan bij Plantena:

  • Juni 2021: In juni voegt Plantena een uitgebreide verlanglijst functie toe, zodat u uw favorieten kunt op slaan en bijhouden, deze verlanglijst kunt u ook delen met anderen, en u kunt de verlanglijsten van anderen opzoeken.
  • Juni 2021: In juni krijgt Planto een make-over, vanaf dan kan Planto u nog meer van dienst zijn. Zo voegen wij meer antwoorden toe aan onze helpdesk.
  • Juli 2021: In juli voegt Plantena een uitgebreid review systeem toe, zodat u bij uw review een afbeelding, of een video kunt toevoegen. Dit is dan zichtbaar wanneer anderen uw review lezen.
  • Augustus 2021: In augustus start ook Plantenaofficial.com, Vanaf dan accepteert Plantena.nl geen Duitse klanten meer, en worden deze op Plantenaofficial.com verder geholpen.
  • November 2021: In november voegt Plantena de kerstsfeer toe aan Plantenaofficial.com.

Iedereen verdiend mooie planten.

“We gaan de ervaring van het ontdekken van de perfecte potplanten net zo geweldig maken als de planten zelf. “

– Team Plantena – Liefhebbers van planten

Genoeg over ons gelezen?

Lees dan onze andere blogs, of verzorgingstips, of begin met winkelen.

Plantenaofficial.com lanceert tegelijk met plantena.nl, zo zijn wij beschikbaar in heel Europa!

Nieuwsgierig geworden?

Begin met winkelen bij de grootste planten winkel van Nederland, Plantena.nl. Het grote assortiment is met passie samengesteld door planten liefhebbers, net als jij.

Winkelwagen