Disclaimer

Bijgewerkt op 2021-15-6

Plantena geeft je hierbij toegang tot . (“de website”) en nodigt u uit om de diensten hier aangeboden te kopen.

Definities en sleutelbegriden

Om dingen zo duidelijk als mogelijk uit te leggen in deze disclaimer, elke keer dat een van deze termen wordt verwezen, worden strikt gedefinieerd als:

 • Cookie: kleine hoeveelheid gegevens die door een website worden gegenereerd en door uw webbrowser worden opgeslagen. Het wordt gebruikt om uw browser te identificeren, analyses te verstrekken, informatie over u te onthouden, zoals uw taalvoorkeur of inloggegevens.
 • Bedrijf: wanneer dit beleid ‘bedrijf’, ‘wij’, ‘ons’ of ‘onze’ noemt, verwijst het naar Plantena, die verantwoordelijk is voor uw informatie onder dit privacybeleid.
 • Land: waar Plantena of de eigenaren/oprichters van  Plantena zijn gevestigd, is in dit geval Nederland.
 • Klant: verwijst naar het bedrijf, de organisatie of de persoon die zich aanmeldt om de Plantena-service te gebruiken om de relaties met uw consumenten of servicegebruikers te beheren.
 • Apparaat: elk apparaat met internet, zoals een telefoon, tablet, computer of een ander apparaat dat kan worden gebruikt om Plantena te bezoeken en de services te gebruiken.
 • Ip-adres: elk apparaat dat met internet is verbonden, krijgt een nummer dat bekend staat als een ip-adres (internetprotocol). Deze getallen worden meestal toegewezen in geografische blokken. Een ip-adres kan vaak worden gebruikt om de locatie te identificeren van waaruit een apparaat verbinding maakt met het internet.
 • Personeel: verwijst naar personen die in dienst zijn van Plantena of onder contract staan om een dienst uit te voeren namens een van de partijen.
 • Persoonsgegevens: alle informatie die direct, indirect of in verband met andere informatie – inclusief een persoonlijk identificatienummer – de identificatie of identificatiebaarheid van een natuurlijke persoon mogelijk maakt.
 • Service: verwijst naar de service die wordt geleverd door Plantena zoals beschreven in de relatieve termen (indien beschikbaar) en op dit platform.
 • Service van derden: verwijst naar adverteerders, prijssponsors, promotionele en marketingpartners en anderen die onze inhoud leveren of waarvan de producten of diensten waarvan wij denken dat ze u kunnen interesseren.
 • Website: Plantena’s site, die toegankelijk is via deze url: https://www.plantena.nl.
 • U: een persoon of entiteit die is geregistreerd met Plantena  om de services te gebruiken.

Beperkte aansprakelijkheid

Wij streven ernaar om de inhoud van onze dienstverlening regelmatig bij te werken en/of aan te vullen. Ondanks onze zorg en aandacht kan de inhoud onvolledig en/of onjuist zijn.

De materialen die wij aanbieden worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak maken op hun juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving van ons.

In het bijzonder worden alle prijzen op onze service vermeld onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Er wordt geen aansprakelijkheid aangenomen voor de gevolgen van dergelijke fouten. Op basis van dergelijke fouten wordt geen overeenkomst gesloten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor hyperlinks naar websites of diensten van derden die op onze service zijn opgenomen. Vanuit onze service u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitskoppelingen te bieden naar nuttige en ethische websites, hebben we geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is gegaan.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze service verlaat, andere sites mogelijk verschillende privacybeleiden en voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun “servicevoorwaarden” voordat u zich bezighoudt met een bedrijf of informatie uploadt.

Disclaimer van fouten en omissies

Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige inhoud, code of enige andere onnauwkeurigheid.

Wij bieden geen garanties.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enige bijzondere, directe, indirecte, gevolg, gevolg, of incidentele schade of enige schade dan ook, hetzij in een vordering van contract, nalatigheid of andere onrechtmatige daad, die voortvloeien uit of in verband met het gebruik van de dienst of de inhoud van de dienst. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan de inhoud van de service aan te brengen.

Auteursrecht

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze materialen zijn verworven in Plantena. Kopiëren, distribueren en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van Plantena, behalve en alleen voor zover anders bepaald in de regelgeving van de verplichte wetgeving (zoals het recht om te citeren), tenzij anders vermeld voor bepaalde materialen.

Algemene disclaimer

De Plantena service en de inhoud ervan worden geleverd “zoals het is” en “als beschikbaar” zonder enige garantie of representaties van welke aard dan ook, of expres of impliciet. Plantena is een distributeur en geen uitgever van de content die door derden wordt geleverd; Plantena oefent dus geen redactionele controle uit over dergelijke content en geeft geen garantie of vertegenwoordiging over de juistheid, betrouwbaarheid of valuta van informatie, content, service of merchandise die via of toegankelijk wordt aangeboden via of toegankelijk via de Plantena-service. Zonder het voorgaande te beperken, wijzen Plantena specifiek alle garanties en verklaringen af in inhoud die wordt verzonden op of in verband met de Plantena-service  of op sites die kunnen worden weergegeven als links op de Plantena-service, of in de producten die worden geleverd als onderdeel van of anderszins in verband met de  Plantena-service, inclusief zonder beperking garanties van koopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of niet-inbreuk op rechten van derden. Geen mondeling advies of schriftelijke informatie gegeven door Plantena of een van haar filialen, werknemers, officieren, directeuren, agenten, of dergelijke zal een garantie te creëren. Prijs- en beschikbaarheidsinformatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Zonder het voorgaande te beperken, garandeert Plantena niet dat de Plantena-service  ononderbroken, onbeschadigd, tijdig of foutloos zal zijn.

Affiliate openbaarmaking

Plantena heeft affiliate links en in dit gedeelte van de disclaimer zullen we ingaan op hoe we deze affiliate links van andere websites / bedrijven en producten te gebruiken. Deze “affiliate links” zijn specifieke url’s die de id of gebruikersnaam van de affiliate bevatten.

In overeenstemming met de ftc richtlijnen, neem dan het volgende over links en berichten op deze site:

·  alle links op Plantena zijn affiliate links waarvan we een kleine commissie ontvangen van de verkoop van bepaalde items, maar de prijs is hetzelfde voor jou. Als Plantena is gegroeid, dus hebben de kosten in verband met het uitvoeren en onderhouden van het, en affiliate links zijn een manier waarop we helpen compenseren deze kosten.

·  als we een affiliate link naar een product plaatsen, is het iets dat we persoonlijk gebruiken, ondersteunen en zou aanbevelen zonder een affiliate link.

·  tenzij anders vermeld, alle beoordelingen zijn van items die we hebben gekocht en we zijn niet betaald of gecompenseerd op enigerlei wijze.

We kunnen deelnemen aan affiliate programma’s zoals:

Bekendmaking van de reclame

Deze service kan advertenties van derden en links naar sites van derden bevatten. Wij geven geen enkele verklaring voor de juistheid of geschiktheid van een van de informatie in die advertenties of sites en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor het gedrag of de inhoud van die advertenties en sites en het aanbod van derden. Reclame houdt ons en veel van de websites en diensten die u gebruikt gratis. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat advertenties veilig, onopvallend en zo relevant mogelijk zijn.

Advertenties van derden en links naar andere sites waar goederen of diensten worden geadverteerd zijn geen goedkeuringen of aanbevelingen van ons van de sites, goederen of diensten van derden. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van een van de gemaakte advertenties, beloften, of de kwaliteit / betrouwbaarheid van de producten of diensten die worden aangeboden in alle advertenties.

Getuigenissen openbaarmaking

Eventuele getuigenissen op dit platform zijn adviezen van degenen die hen. De informatie in de getuigenissen is niet te worden ingeroepen om resultaten te voorspellen in uw specifieke situatie. De resultaten die u ervaart, zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder maar niet beperkt tot uw niveau van persoonlijke verantwoordelijkheid, betrokkenheid en vaardigheden, naast de factoren waar u en/of wij mogelijk niet op kunnen anticiperen.

We zullen eerlijke getuigenissen geven aan onze bezoekers, ongeacht eventuele korting. Elk product of dienst die we testen zijn individuele ervaringen, die de ervaringen uit het echte leven weerspiegelen. De getuigenissen kunnen worden weergegeven op audio, tekst of video en zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor al degenen die gebruik zullen maken van onze producten en / of diensten.

Plantena garandeert niet dezelfde resultaten als de getuigenissen op ons platform. Getuigenissen gepresenteerd op ons platform zijn van toepassing op de personen die ze schrijven, en kan niet indicatief zijn voor toekomstig succes van andere personen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over getuigenissen, kortingen of een van de producten/diensten die we beoordelen.

Disclaimer - Plantena
Disclaimer 2

Uw toestemming

We hebben onze disclaimer bijgewerkt om u volledig transparant te maken over wat er wordt ingesteld wanneer u onze site bezoekt en hoe deze wordt gebruikt. Door gebruik te maken van onze service, het registreren van een account of het doen van een aankoop, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Wijzigingen in onze disclaimer

Moeten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, zodat ze onze service en ons beleid nauwkeurig weergeven. Tenzij anders vereist door de wet, zullen deze wijzigingen prominent hier worden geplaatst. Als u vervolgens de service blijft gebruiken, bent u gebonden aan de bijgewerkte disclaimer. Als u niet akkoord wilt gaan met deze of een bijgewerkte disclaimer, u uw account verwijderen.

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Bekijk ook onze andere informatie pagina’s zoals onze algemene voorwaarden, en ons garantiebeleid.

Genoeg over onze disclaimer gelezen?

Lees dan onze andere blogs, of verzorgingstips, of begin met winkelen.

Plantenaofficial.com lanceert tegelijk met plantena.nl, zo zijn wij beschikbaar in heel Europa!

Winkelwagen