Winkelwagen

De beste planten in pot

Soms kan het kiezen van de leukste planten in pot behoorlijk lang duren. Kies je voor planten die weinig verzorging nodig hebben? of kies je voor planten die weinig water nodig hebben. Ook daarin zijn weer verschillende keuzes, daarom geven wij in dit blog een paar tips over welke planten in pot het beste zijn (vinden wij!)

Planten in pot

1. De beste planten in pot

Kies je voor planten die weinig water nodig hebben? Kies dan voor de cactus planten van plantena, deze planten zijn hier ideaal voor. De meeste van deze planten kunnen best een dagje zonder water, dus als je het een keer vergeet is er nog niks aan de hand en gaan de planten vrolijk verder met leven.

Hieronder een paar cactus suggesties:

2. Kamerplanten

Soms heb je behoefte aan wat groene planten in je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of andere kamers (wie niet?), de makkelijkste oplossing hiervoor is dan het gebruik van kamerplanten, die er ook nog eens goed uit zien, maar niet de te veel geld hoeven kosten. De planten moeten ook nog eens passen bij jouw stijl, bij plantena hebben wij daar wat op bedacht: kamerplanten die geleverd worden met een pot.

Planten zijn een verrijking voor iedere omgeving, in je tuin, in je kamer maar ook gewoon op de vensterbank. Maar dan moeten de planten wel passen bij jouw inrichting, anders ziet het er niet uit. Maar ook zorgen planten ervoor dat er meer zuurstof in je huis aanwezig is, dit zorgt ervoor dat je je beter voelt, maar ook dat je minder hoofdpijn krijgt. Door deze planten in jouw woonkamer of slaapkamer te plaatsen, weet je zeker dat de lucht in jouw huis op een natuurlijke manier wordt gezuiverd. Planten zijn dus niet alleen mooi om naar te kijken, ze kunnen ook nog eens gezond voor je zijn!

Hieronder een paar suggesties voor de leukste kamerplanten die met een pot geleverd worden:

3. Ecosystemen (in een vaas)

Een goede als ook kwalitatieve optie zijn planten in een vaas, ook deze zijn geschikt als kamerplanten, maar kinderen zijn er ook dol op, deze planten hebben ook een positief effect op de luchtzuivering in jouw huis maar ook hebben deze planten een moderne uitstraling. Plantena heeft tientallen planten in ecosystemen, die ook gezien kunnen worden als een pot, want de plant is hierin beschermt. Plantena heeft ook veel giftboxen, die ook als ecosysteem gezien kunnen worden, maar deze planten in pot (vaas) zijn leuk om te geven, (of natuurlijk om voor jezelf te houden). Bekijk hier ons hele assortiment, en hier onze giftboxen.

Bekijk onze suggesties voor ecosystemen die plantena verkoopt:

4. Tuinplanten in pot

Heb je nu even geen kamerplanten nodig maar planten voor jouw tuin? Bekijk dan onze tuinplanten die geleverd worden met een pot, deze planten hebben een positief effect op iedereen die in uw tuin komt, tuinplanten zorgen ervoor dat mensen langer willen blijven in je tuin, omdat ze het gevoel krijgen dat je er tijd en moeite aan hebt besteed. Lees ook ons blog over welk type tuin het beste bij jou past, hierop kun je dan weer nieuwe planten kopen die hierbij aansluiten.

Plantena heeft meer dan 255 planten inclusief pot, meer dan 69 kamerplanten, en totaal meer dan 1000 planten. Voor iedereen heeft plantena wel iets in het assortiment, mis je nog steeds iets in ons assortiment? mail ons dan gewoon even op [email protected]

Bekijk hieronder onze suggesties over de beste tuinplanten die geleverd worden in pot:

Genoeg over planten in pot gelezen?

Lees dan onze andere blogs, of verzorgingstips, of begin met winkelen.

Wist je dat Plantenaofficial.com tegelijk lanceert met plantena.nl, zo zijn wij beschikbaar in heel Europa!