Winkelwagen

De leukste blogs over planten, weetjes en meer.

Wil jij meer weten over hoe je je planten kunt verzorgen? Of wil jij tips zodat je planten iets langer overleven? Maar ook voor andere dingen zoals weetjes, product tips, product reviews, en meer ben je bij deze pagina op de juiste plek beland. Met meer dan 200 blogs is er voor iedere planten liefhebber altijd wel iets te lezen.

Heb je suggesties voor blogs? Mail dan naar [email protected] en misschien komt jouw idee dan wel terug als een blog, ook belonen we jou hiervoor! 

Ontdek op deze alles wat je weten over planten en bloemen en de verzorging van planten. Maar op deze pagina vind je naast advies ook genoeg groene inspiratie voor binnen en buiten.
 
Lees het favoriete blog van plantena

De leukste blogs over Bloembollen

Bloembollen zorgen er voor dat jouw tuin weer helemaal begint te stralen! Iedere lente en zomer kun je gaan genieten van bloemen in allerlei kleuren en geuren. Maar hoe kun je deze bloem(bollen) nu het best planten? Daar zullen we jou mee op weg gaan helpen in deze blogs.

De leukste Inspiratie blogs

Heb je inspiratie nodig voor je nieuwe woning of tuin? Of wil je gewoon je woning of tuin een upgrade geven? Lees dan de leukste inspiratie blogs over planten bloemen en meer.

Nieuwe Kamerplanten nodig?

Je kent het vast wel: je oude kamerplanten beginnen kuren te vertonen, maar ze leven nog wel, alleen voor hoelang zal dat zijn? In deze blogs lees je meer over hoe jij jouw groene vrienden gezond kan houden. En welke kamerplanten wij hebben.

kamerplanten

Alles weten over onze producten?

Misschien vind je het tijd dat er nieuwe planten moeten komen in je huis of tuin, bij deze blogs kan je dan rustig kijken welke producten jij leuk vind! Je kan ook in ons assortiment kijken, maar nu kan je tegelijk leuke blogs lezen.

Nieuws op je instagram posten?

Op de hoogte blijven?

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief voor plantena, maar je kunt ook in deze blogs regelmatig een kijkje nemen. Hier zie je ieder nieuwtje die wij te melden hebben.

Hoe moet je nou snoeien?

Snoeien kan best lastig zijn, wij hebben er soms ook best moeite mee. Maar hoe kan je dat het beste jouw planten soort snoeien? en wanneer kan je dit dan het beste doen? In deze blogs helpen wij jou ermee.

Je planten stekken, hoe doe je dat?

Stekken kan best effectief zijn, maar dan moet je het wel op de goede manier doen, en ook in de juiste periode, anders zal je groene vriend het niet kunnen waarderen.

Alles weten over trends

Het ene jaar kan een drakenplant de trend zijn, en het jaar daarop is het een hangplant, soms kan het best verwarrend zijn met al die trends, in deze blogs houden wij jou bij!

Tuintype en trends

De juiste tuinplanten

Sommige tuinplanten zijn een schot in de roos, en sommige tuinplanten zien er niet leuk uit in je tuin, daarom kun je maar beter gelijk de juiste tuinplanten kopen, In deze blogs helpen wij jou bij het kiezen.

Hoe moet je je planten verzorgen?

Planten verzorgen kan best moeilijk zijn, te veel water is slecht maar te weinig water is net zo slecht, in deze blogs lees jij hoe jij jouw planten het best kan verzorgen.

Blue Monday en verzorgingstips en blog

De beste verzorgingstips

Soms kan je door de planten het bos niet meer zien, er zijn talloze verzorgingstips, maar welke zijn dan de beste? Wij helpen jou op weg in de goede richting!

Planten weetjes

Er zijn honderden weetjes over planten. Wist jij dat planten met elkaar kunnen communiceren? Of wist jij dat planten wortels eerst paars waren? Nee wij ook niet! In deze blogs kun je de leukste dingen te weten komen.

Overige blogs

Soms zien wij door te bomen het bos niet meer, en weten wij ook wel eens iets niet, zoals in welke categorie sommige blogs horen, deze staan dan in de categorie overig. Alsnog overzichtelijk dus!