Philodendron Ruby – Pyramide in ELHO Round (soap)  57,99
Beschrijving

De Philodendron is een groot geslacht van bloeiende planten in de Araceae familie. De Philodendron is een luchtzuiverende kamerplant en daarnaast functioneert de plant als een natuurlijke luchtverfrisser. De Philodendron neutraliseert schadelijke stoffen door ze op te nemen en af te breken in zijn wortels. De Philodendron maakt de lucht gezonder door CO2 om te zetten in zuurstof. Tevens verbetert de luchtvochtigheid door het regulerend verdampingsproces.

Reviews
Waarderingen

0.0

0 Product Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Beoordeel dit product

Deel uw mening met andere klanten

Schrijf een review

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Additional Information
Planthoogte bij aankoop (cm)

Potmaat (cm)

20

Met of zonder pot

Met pot

Potkleur

Soap

Aantal per aankoop

1

Ook leuk

Maak je cadeau compleet! Ontdek onze exclusieve collectie accessoires.

Bij het geven van een prachtige plant als cadeau hoort natuurlijk ook een passend extraatje. Maak je geschenk nog specialer door een van onze unieke kaartjes toe te voegen. Kies uit een scala aan stijlvolle ontwerpen, van liefdevolle boodschappen tot grappige quotes, perfect om je persoonlijke boodschap over te brengen.

Wil je het geven van planten nog gemakkelijker maken? Ontdek dan onze handige schaartjes en potten. Onze hoogwaardige schaartjes zijn speciaal ontworpen voor het snoeien en verzorgen van planten, zodat de ontvanger moeiteloos van zijn groene vrienden kan genieten. En met onze trendy potten voeg je een vleugje stijl toe aan elke plant, waardoor ze niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een prachtige aanvulling zijn op elk interieur.

Voeg deze must-have accessoires toe aan je bestelling en maak van je cadeau een onvergetelijke ervaring. Want bij ons draait het niet alleen om het geven van een plant, maar om het creëren van bijzondere momenten die lang zullen blijven herinnerd worden.

Philodendron verzorging

Philodendrons zijn geliefde kamerplanten vanwege hun aantrekkelijke bladeren en gemakkelijke verzorging. Of je nu een beginner bent of een ervaren plantenliefhebber, deze planten zijn een fantastische keuze voor elk interieur. Hier is een uitgebreide gids voor het verzorgen van Philodendrons:

Licht: Philodendrons gedijen in helder, indirect licht, maar ze kunnen ook overleven in lage lichtomstandigheden. Plaats ze bij voorkeur in de buurt van een raam op het oosten of westen, waar ze voldoende licht kunnen ontvangen zonder direct zonlicht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, dus vermijd blootstelling aan de hete middagzon.

Temperatuur: De ideale temperatuur voor Philodendrons ligt tussen 18°C en 24°C. Ze kunnen echter ook overleven bij lagere temperaturen, zolang ze maar worden beschermd tegen tocht en vorst. Zorg ervoor dat de planten uit de buurt van koude ramen en deuren worden gehouden tijdens de koudere maanden.

Water: Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar vermijd dat de wortels in drassige grond staan. Laat de bovenste laag van de grond licht opdrogen tussen gietbeurten door. Philodendrons zijn gevoelig voor overbewatering, dus wees voorzichtig om dit te voorkomen, vooral in de winter wanneer de plant minder water nodig heeft.

Luchtvochtigheid: Philodendrons gedijen goed in normale luchtvochtigheid, maar ze kunnen ook profiteren van regelmatig besproeien van de bladeren met water uit een spuitfles, vooral tijdens de drogere maanden. Het plaatsen van een luchtbevochtiger in de buurt van de plant kan ook gunstig zijn, vooral in kamers met een lage luchtvochtigheid.

Bemesting: Voed de Philodendron tijdens het groeiseizoen (lente en zomer) met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten, ongeveer eens in de twee maanden. Gebruik een meststof met een hoger stikstofgehalte om de groei en de groene kleur van de bladeren te bevorderen.

Verpotten: Philodendrons hebben af en toe een nieuwe pot en verse potgrond nodig. Verpot de plant in het voorjaar naar een pot die iets groter is dan de vorige om de groei te bevorderen. Zorg ervoor dat de pot goed gedraineerd is om te voorkomen dat de wortels in drassige grond staan.

Snoeien: Philodendrons hebben zelden snoei nodig. Verwijder alleen dode of beschadigde bladeren met schone, scherpe snoeischaren om de algehele gezondheid van de plant te bevorderen.

Ongediertebestrijding: Inspecteer regelmatig de bladeren op tekenen van ongedierte, zoals spint, wolluizen of bladluizen. Gebruik indien nodig een milde zeepoplossing of een natuurlijk insecticide om de plaag te bestrijden.

Met deze zorgvuldige aandacht en de juiste omgeving zal je Philodendron gedijen en een weelderige, groene aanvulling vormen op je huis of kantoor. Geniet van het kijken naar zijn prachtige bladeren groeien en zijn overvloedige schoonheid die een gevoel van rust en sereniteit brengt.